Skip to content
header6.jpg

Zoeken in ons scheepsaanbod

Bouwjaar van tot
Lengte van tot
Tonnage van tot
Prijs van tot

Laatste Nieuws

Welkom bij Kriesels Scheepsmakelaar B.V. Afdrukken
Hoe is Kriesels Scheepsmakelaar B.V. ontstaan?
Ik ben opgegroeid met de binnenvaart en ben sinds 2006 actief als gecertificeerd EMCI-scheepsmakelaar. Op 16-jarige leeftijd stapte ik voor het eerst als matroos aan boord van een binnenvaartschip. Na enkele jaren te hebben gevaren als stuurman en kapitein in de tankvaart heb ik ook de nodige ervaring opgedaan in de duwvaart en vrachtvaart. Circa 10 jaar heb ik over de internationale wateren gevaren tot ik in 1990 de trossen voorgoed aan wal vastmaakte. In de jaren 90 werkte ik als bevrachter bij diverse bevrachtingskantoren.

Dankzij mijn ervaring als matroos, stuurman en kapitein in de binnenvaart en als bevrachter in de droge vaart, tankvaart en duwvaart ken ik het klappen van de zweep in de diverse takken van binnenvaart en kustvaart (en inmiddels ook de zeevaart).

Ik kan u begeleiding aanbieden op diverse gebieden en ik kan u van A tot Z helpen bij de aan-/verkoop van uw schip. Met mijn gedegen kennis en ervaring kan ik iedereen van dienst zijn!

Toekomst
Ik zie de toekomst vol vertrouwen tegemoet, want ik heb in het verleden vele contacten met makelaars, handelaren en werven opgebouwd die nu goed van pas komen!
Rhoon vormt voor mij een prima werkplek waar ik kan zorgdragen voor een in alle opzichten goede afhandeling van alle (aan)vragen, zodat klanten snel en efficiënt worden geholpen. Het aanbod van schepen is zeer divers, zoals u op mijn website kunt zien.

René Kriesels


 
  • Nederlands
  • English
  • Deutsch
  • Francais

Nieuwsbrief

Inloggen


Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Maak er één aan!